Alisa hjälper dig som vårdgivare att att minska stressen och skapa mer tid för vård.

Du valde att arbeta inom vården för att göra skillnad i människors liv, inte för att ägna dig åt att leta efter utrustning eller fastna i tidskrävande administration. Vi förstår din frustration. Idén till Alisa föddes ut vår egen erfarenhet av att hantera stress och osäkerhet kopplat till bristande kontroll och patientsäkerhet. Vi har upplevt hur egen och inhyrd utrustning står oanvänd och kostar pengar, och vi har känt oron över att lagkrav kanske inte är uppfyllda. Denna situation skapar en otrygg arbetsmiljö och onödig stress. 

Vi bestämde oss för agera. Vi anser att vårdgivare ska ha tillgång till ett  enkelt och effektivt digitalt verktyg för att hantera administrationen av medicinteknisk utrustning. Med Alisa får du en lösning som är snabb, smidig och säker, samtidigt som alla lagkrav uppfylls. Vårt verktyg erbjuder en helhetsöversikt som bidrar till både kostnadsbesparingar och ökad hållbarhet.

Av vårdgivare – för vårdgivare

Hur utvecklar man det optimala verktyget? Genom att dra nytta av egna erfarenheter och identifiera de verktyg som verkligen behövs. Alisas team består både av personer från vården och experter inom systemutveckling och användarvänlighet som tillsammans skapar något unikt.  Våra grundare har en stark passion för att förbättra vården.

Allt började när fysioterapeuten Kajsa Undin, som arbetade som medicinskt ansvarig för rehabilitering, såg stora brister i hanteringen av medicinteknisk utrustning och kontaktade civilingenjören Line Borgö. Kajsas djupa förståelse för vården behov kombinerades med Lines omfattande erfarenhet av digital utveckling och lösningar på liknande problem i andra branscher. Tillsammans har de byggt ett starkt team som brinner för att stödja vården. 

Vi vill alltid bli bättre

Tillsammans med legitimerad personal, enhetschefer, medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS), medicintekniskt ansvariga för rehabilitering (MAR) och användbarhetsexperter fortsätter vi att utveckla verktyget Alisa. Det är med stolthet vi kan konstatera att våra kunder vittnar om  att Alisa ger ökad trygghet och mer tid till vård.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå